Επικοινωνία

Χαρά μας να σας ακούμε...

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Συχνές ερωτήσεις:


Τρόποι πληρωμής

Έμβασμα στο λογαριασμό μας ή Μετρητά. Σε κάθε περίπτωση συνιστούμε τηλεφωνική επικοινωνία, για την δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση

Εάν έχω ήδη εξοφλήσει την κράτηση για τη μεταφορά και την ακυρώσω για οποιονδήποτε λόγο, θα χάσω τα χρήματά μου;

Εάν η μεταφορά ακυρωθεί μέχρι και μία εβδομάδα πριν την προκαθορισμένη ημερομηνία πραγματοποίησής της, τότε χάνετε το 50% του συνολικού ποσού.
 Εάν το χρονικό περιθώριο είναι μικρότερο της μίας εβδομάδας, τότε χάνετε όλο το ποσό που έχετε καταβάλλει.

Αν η άφιξη της πτήσης μου έχει καθυστέρηση, ο συνεργάτης σας θα με περιμένει για την παραλαβή μου;

Βεβαίως και θα σας περιμένει. Όλοι οι συνεργάτες μας ενημερώνονται συνεχώς για τις ώρες αφίξεων ή τις τυχούσες αλλαγές τους και περιμένουν την άφιξή σας, για να σας παραλάβουν και να σας μεταφέρουν στον προορισμό σας.

Πώς θα αναγνωρίσω τον συνεργάτη σας που θα με περιμένει;

Ο συνεργάτης μας που θα σας περιμένει στο χώρο άφιξής σας, θα κρατάει στα χέρια του μία ταμπέλα με το όνομά σας και την επωνυμία της εταιρείας μας. Με αυτές τις ενδείξεις θα κατευθυνθείτε εσείς προς εκείνον.

Τι θα πρέπει να κάνω αν φθάσω νωρίτερα από την αναμενόμενη ώρα άφιξης;

Θα πρέπει να παραμείνετε στο σημείο συνάντησης, έως ότου έρθει να σας παραλάβει ο συνεργάτης μας, ή μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό μας κέντρο για να σας δοθούν οδηγίες.

Τι θα συμβεί αν παρόλα αυτά δεν καταφέρω να συναντηθώ με το συνεργάτη σας;


Αν και είναι αδύνατο να συμβεί κάτι τέτοιο, μπορείτε να έρθετε σε επαφή με κάποιον από εμάς καλώντας στο τηλεφωνικό μας κέντρο, το οποίο είναι σε λειτουργία 24 ώρες το 24ωρο και θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα.

Ποιά είναι η χρονική διάρκεια των διαδρομών;

Εξαρτάται από το ταξίδι-εκδρομή για το οποίο επιλέγετε. Υπάρχουν επιλογές ανάμεσα σε διαδρομές για περίπου μισή μέρα, μια μέρα, 2 μέρες ή περισσότερες.


Email ή chat?

Μην διστάσετε να μας στείλετε τις απορίες σας μέσω chat ή email. Η φόρμα επικοινωνίας μας έχει σχεδιαστεί με γνώμωνα την ηλεκτρονική ασφάλεια και είναι συνδεδεμένη με το εταιρικό μας email!Είμαστε διαθέσιμοι τόσο online , όσο και offline!


Επικοινωνία μέσω τηλεφώνου

Είμαστε στη διάθεσή σας στα τηλέφωνα Γραφείο:2221311434, Κινητό:6995798567, 6985868564. Με χαρά περιμένουμε το τηλεφώνημά σας!


Ελάτε να γνωριστούμε!

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να μιλάς με ένα φίλο και συνεργάτη! Ελάτε να γνωριστούμε καλύτερα στα κεντρικά γραφεία μας στη Χαλκίδα, Βελισσαρίου 10, ΤΚ 34100. Στην πόλη των τρελών νερών σας περιμένει πάντα ένας φιλόξενος εκπρόσωπός μας! Ελάτε!